miércoles, 29 de marzo de 2017

Dues passions de la mà...

Sempre m'ha agradat més practicar l'esport que no pas veure'l per la TV o en directe, soc d'aquells que s'estima més donar-ho tot ja sigui a la pista, la piscina, o a la muntanya. Però darrerament estic disfrutant de juntar les meves dues passions, la psicologia i l'esport assessorant a esportistes i clubs, formant a pares i mares en habilitats per a una millor gestió emocional dels processos esportius dels seus fills i filles, sense capa tipus de dubte és una activitat molt gratificant en la que em sento com a casa. Ajudar a definir objectius, plantejar estratègies per assolir-los, formar en maneig d'habilitats i recursos d'afrontament a nivell esportiu, i veure finalment com van arribant els fruits (que no sempre victòries...) m'engresca a seguir perseguint els tant els meus somnis particulars com els del qui decideixen confiar en mi per acompanyar-los.  Esforç i voluntat per a tots/es!!!!!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Castellà

Siempre me ha gustado más practicar deporte que verlo por la TV o en directo, soy de aquellos que prefiere darlo todo ya sea en la pista, la piscina, o en la montaña. Pero últimamente estoy disfrutando de juntar mis dos pasiones, la psicología y el deporte asesorando a deportistas y clubes, formando a padres y madres en habilidades para una mejor gestión emocional de los procesos deportivos de sus hijos e hijas, sin ningún tipo de duda es una actividad muy gratificante en la que me siento como en casa. Ayudar a definir objetivos, planear estrategias para alcanzarlos, formar en manejo de habilidades y estrategias de afrontamiento a nivel deportivo, y ver finalmente cómo van llegando los frutos (que no siempre victorias ...) me anima a seguir persiguiendo tanto mis sueños particulares como los de aquellos/as que deciden confiar en mí para acompañarlos. Esfuerzo y voluntad para todos / as !!!!!!


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario